(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
ŠTIKA NA MÁSLÍČKU
Potřebné ingredience
štika nebo jakákoli jiná rybka (vynikající je i pangasius, filé...) hl. mouka, vegeta, koření na ryby Kotányi, máslo
Postup přípravy
Štiku nebo jakoukoli jinou rybku stáhneme z kůže, nakrájíme na podkovičky a dáme přes noc do mléka odležet. Přichystáme si hl. mouku, do ní nasypeme koření na ryby, vytáhneme rybku z mléka, osušíme, pokapeme citrónem, posypeme vegetou a obalíme v mouce s kořením. Rozpálíme pánev s máslem a smažíme. Nejlepší příloha jsou nové brambůrky s čerstvou zeleninkou. Je to vynikající a rychlé.
rybku osušíme papírovým ubrouskem, pokapeme citrónem a poprášíme vegetou
pak vyválíme v mouce s kořením, mezitím si rozpálíme máslíčko
pak vložíme podkůvky rybky a smažíme do zlatova...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mhumhu
(upraveno)
25. 7. 2008, 13:19
Ahoj švagrinko Haninko, , vynikající recept , místo štiky jsem použila "pangaista" , děti si pošmákly , že ani na tatínka nezostalo...."ten dostane zase lečo ..."...měj se papa